Over Social Digitals

HI, MIJN NAAM IS ROOS VAN SOCIAL DIGITALS

Als tiener droomde ik al van het starten van mijn eigen bedrijf, maar het duurde een tijdje voordat ik de juiste richting had gevonden. Na verschillende baantjes te hebben gehad, ontdekte ik dat traditionele werk niet de voldoening gaf die ik zocht.

Ik was zoekende naar mijn passie en zag in social media marketing een kans om mijn creativiteit te uiten en tegelijkertijd ondernemers te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren.

In het begin was het eng om uit mijn comfortzone te stappen en mezelf te presenteren als ondernemer, maar ik wist dat ik mijn droom moest najagen. Ik begon me te verdiepen in social media en de manier waarop bedrijven hiermee hun bereik en zichtbaarheid konden vergroten.

Het was een uitdaging om mezelf als startende ondernemer te profileren, maar met veel doorzettingsvermogen en hard werken begon ik klanten aan te trekken. Ik ontdekte dat er niets zo bevredigend is als het helpen van anderen hun doelen te bereiken.

Nu, kan ik vol trots terugkijken op mijn reis als beginnend ondernemer en social media marketeer. Ik heb vele bedrijven geholpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelen te bereiken. Voor mij is er niets mooiers dan het zien van de groei en successen van mijn klanten.


Je bent hier op het juiste adres voor:

Social media beheer

Social Media Beheer

Wij zorgen voor zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit op jouw online kanalen. Meer volgers, bereik en potentiële klanten. Alles perfect passend bij de inhoud van jouw onderneming.

Content creatie

Content Creatie

Wij streven ernaar om jouw verhaal om te zetten in visuele content. Hierdoor geven we niet alleen jou, maar ook jouw bedrijf een professionele en toch toegankelijke uitstraling.


Waarom kiezen voor Social Digitals?

Voor elke onderneming een plan op maat 

Ruim 5 jaar ervaring en de juiste diploma's op zak 

Kennis van de actuele markt en de juiste strategieën 

Wij gaan voor optimaal resultaat 

Persoonlijk contact 

24/7 bereikbaar, voor alle vragen

Wat anderen over Social Digitals zeggen


Let's talk!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we sparren! Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in.