Over Social Digitals

HI, MIJN NAAM IS ROOS VAN SOCIAL DIGITALS

Ik ben gespecialiseerd in diverse facetten van de online marketing, namelijk: social media marketing, advertising, branding en content.

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers/bedrijven te helpen met hun online marketing zodat ze meer klanten aantrekken via het internet. 

Tegenwoordig is er namelijk veel meer mogelijk op het gebied van online marketing; het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers.

Hier helpen wij dan ook graag bij! We kijken eerst naar wat jouw doelen zijn en daarna maken we daar een passend plan voor.

Met ruim 5 jaar ervaring en de juiste diploma's op zak kunnen wij professioneel te werk gaan en ook echt kwaliteit leveren. Wij doen onze uiterste best om jouw wensen zo goed mogelijk te realiseren, wij zijn dan ook pas tevreden als jij dat bent!

Bel of mail ons gerust voor een afspraak, zo kunnen wij jouw wensen doornemen en de mogelijkheden bekijken.


Hoe kunnen wij jou helpen?

Social media beheer

Social Media Beheer

Wil je geen tijd en energie besteden aan jouw social media, maar wil je wel dat jouw bedrijf online blijft groeien? Wij zorgen ervoor dat de juiste gebruikers worden bereikt en plaatsen de content.

Advertising

Advertising

Door middel van online advertenties vergroot je jouw bereik en wordt je gezien door potentiële klanten. Met de juiste advertenties zal jouw klantenbestand vergoot worden.

Branding & Content

Branding & Content

Elke dag worden er miljoenen stukjes content geplaatst. Om op te vallen en indruk te maken, is het van belang dat jouw content & branding uniek, trendy en zorgvuldig samengesteld is.


Waarom kiezen voor Social Digitals?

Voor elke onderneming een plan op maat 

Ruim 5 jaar ervaring en de juiste diploma's op zak 

Kennis van de actuele markt en de juiste strategieën 

Wij gaan voor optimaal resultaat 

Persoonlijk contact 

24/7 bereikbaar, voor alle vragen

Wat anderen over Social Digitals zeggen


Let's talk!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we sparren! Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in.