Over Social Digitals

Mijn naam is Roos van Social Digitals. Als tiener droomde ik al van het starten van mijn eigen bedrijf. Ik was zoekende naar mijn passie en zag in social media marketing een kans om mijn creativiteit te uiten en tegelijkertijd ondernemers te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren.

Ik begon me te verdiepen in social media en de manier waarop bedrijven hiermee hun bereik en zichtbaarheid konden vergroten.

Het was een uitdaging om mezelf als startende ondernemer te profileren, maar met veel doorzettingsvermogen en hard werken begon ik klanten aan te trekken. Ik ontdekte dat er niets zo bevredigend is als het helpen van anderen hun doelen te bereiken.

Nu, kan ik vol trots terugkijken op mijn reis als beginnend ondernemer en social media marketeer. Ik heb vele bedrijven geholpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelen te bereiken. Voor mij is er niets mooiers dan het zien van de groei en successen van mijn klanten.


Je bent hier op het juiste adres voor


Waarom kiezen voor Social Digitals?

Voor elke onderneming een plan op maat 

Kennis van de actuele markt en de juiste strategieën 

Wij gaan voor optimaal resultaat 

Persoonlijk contact en bereikbaar voor alle vragen


Let's talk!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in. Of download hier onze brochure.