Het proces van social media beheer

Social media beheer

Wil je graag het beheer van je social media uitbesteden?

Lees hieronder hoe dit proces verloopt.

Kennismaking

Kennismaking

In het eerste gesprek maken we graag kennis, zodat we kunnen kijken of er een klik is. We gaan kijken naar alle wensen en behoeftes en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. We bespreken ook wat we nodig hebben om van start te kunnen gaan.

Plan van aanpak

Plan van aanpak

Na het kennismakingsgesprek is het tijd om een plan van aanpak op te stellen. Wij maken een strategie en een content planning die perfect aansluit bij jouw behoeftes. Het plan van aanpak en de content planning sturen wij per mail en dan kan het echte werk beginnen.

Content creatie

Content creatie

Nu kunnen we aan de slag gaan met het maken van pakkende content voor jouw business. We zorgen er uiteraard voor dat de content perfect aansluit bij de doelgroep en bij alle wensen.

Go social

Go social

En na goedkeuring van de content is het tijd om live te gaan op de socials. We zorgen ervoor dat de content op de juiste dagen/tijden geplaatst word en dat het account consistent onder de aandacht blijft. Wij zullen dagelijks actief aanwezig zijn op jouw kanalen, zodat we optimaal kunnen groeien!

Let's work together

Let's work together!

Ben jij klaar om online successen te behalen? Laten we kennismaken! Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in. Of download hier onze brochure.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.