365 dagen content kalender

Content kalender

Werken aan je socials hoeft geen uren te kosten en hoeft je zeker geen stress op te leveren. Er is namelijk een logische volgorde waarop je kan werken aan je socials. En er is een manier waardoor het je veel minder tijd gaat kosten.

Jouw bereik op social media vergroten zonder stress, frustratie of uren werk? Ga voor de 365 dagen content kalender! Deze kalender bestaat uit honderden content ideeën, het bevat alle elementen die bijdragen aan de groei van jouw socials.

Normaal 42,95 - Nu slechts 19,95

*Dit pakket wordt aangeboden in samenwerking met @vuture.assistant


Wat krijg je precies?

✔ 365 dagen content kalender bomvol ideeën

Een social media kalender met voor iedere dag een idee om te posten. Op deze manier hoef je zelf niet meer te bedenken wat je gaat posten. Ook zijn de Nederlandse feestdagen in de kalender verwerkt.


Wat zijn de voordelen van dit pakket?

Je hebt onbeperkt toegang tot de content kalender, je kunt het namelijk downloaden en bekijken waar en wanneer je maar wilt!

✔ Er worden bewezen ideeën gebruikt

Voldoende inspiratie voor jouw social media posts

Sneller groeien op jouw socials

Bespaart je een hoop stress, tijd en geld


Maak kennis met Social Digitals

Over Social Digitals

Hi, mijn naam is Roos van Social Digitals. Ik heb al ruim 5 jaar ervaring in diverse facetten van online marketing. Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers/bedrijven te helpen met hun online marketing zodat ze meer klanten aantrekken via het internet. 

Met dit pakket wil ik ondernemers helpen om meer online zichtbaarheid te genereren en de voordelen hiervan te ervaren. Dit pakket is zo ingericht dat alle strategieën stap-voor-stap worden uitgelegd. Ook staat dit pakket bomvol ideeën zodat je zelf niet meer hoeft na te denken over wat je kunt plaatsen.


Wat anderen over Social Digitals zeggen


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een 'bestel' knop drukt op deze pagina wordt je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je een aantal persoonlijke gegevens invullen en jouw content kalender afrekenen. Na een succesvolle betaling wordt je direct doorgestuurd naar de pagina waar je de content kunt downloaden.

Wanneer krijg ik toegang tot het pakket?

Zodra de betaling succesvol is afgerond wordt je direct doorgestuurd naar de pagina waar je de kalender kunt downloaden. 

Welke betaalmethodes zijn mogelijk?

Helaas is het nu alleen nog mogelijk de betaling af te ronden via iDeal. De betaling loopt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

Hoelang heb ik toegang tot het pakket?

Je hebt levenslang toegang tot het pakket, je kunt het namelijk downloaden en bekijken waar en wanneer je maar wilt!

Is dit pakket bruikbaar voor alle branches?

Absoluut, in welke branche je je ook bevindt de content kalender kan je helpen jouw bereik op social media te vergroten. 

Wat als ik nog een aanvullende vraag heb?

Heb je interesse in de content kalender, maar heb je nog een vraag? Je kunt je vraag stellen via de live-chat (links onderin), via de mail of door te bellen.


Krijg direct toegang tot de kalender

Bestel snel de 365 dagen content kalender en krijg direct toegang zodat je snel aan de slag kunt gaan met het vergroten van jouw bereik op social media.

*Dit pakket wordt aangeboden in samenwerking met @vuture.assistant