Social Boost Pakket

Ons Social Boost Pakket is speciaal ontwikkeld om jouw bedrijf te laten groeien op de socials. Met onze bewezen groeistrategieën en professionele aanpak zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en meer klanten gaat bereiken. Ons pakket omvat een uitgebreide en persoonlijke aanpak, waardoor jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf, voor een eenmalige aanschafprijs!


Prijs

Eenmalig € 399,- excl. btw

 

Content planning (voor 3 maanden, incl. content ideeën)

Plan van aanpak (incl. hashtags en bewezen groeistrategie uitgelegd)

Content templates die aansluiten bij de huisstijl

Account optimalisatie

✔ Extra tips om de accounts te laten groeien!

 

*Dit is een eenmalige aanschafprijs. Mocht je hierna toch liever alles willen uitbesteden kunnen wij een korting aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social boost pakket

Veelgestelde vragen

Wat houdt ons Social Boost Pakket in?

In het Social Boost pakket zit een plan van aanpak, op maat gemaakte strategie, content kalender voor 3 maanden, account optimalisatie, templates gemaakt in de juiste huisstijl en nog veel meer! Op deze manier kun je de socials naar een hoger niveau tillen.

Hoe heeft ons pakket andere bedrijven geholpen?

Ons pakket heeft andere bedrijven geholpen om meer volgers aan te trekken, waardevolle en consistente content te leveren en de online aanwezigheid een boost te geven. 

Hoe werkt het?

Verstuur jouw aanvraag. We nemen contact met je op om alle gegevens te ontvangen en eventuele vragen te stellen over het bedrijf. Hierna gaan we voor je aan de slag en na betaling van de factuur sturen we alles op. Eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk!


Toch liever volledig uitbesteden?

Laten we kennismaken! Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in. Of download hier onze brochure voor meer informatie.